torsdag 14. mai 2009

Hey you

inspirasjon fra ELLE


Dette er resultatet av et prosjekt jeg har tenkt på lenge. Tanken var å dekke et lerret med forskjellige strukturer, for så å spraye hele bildet med hvit maling (60x60 cm). Byggesett, playmomann, ispinner, blonder og fjær er noe av det som gikk med og jeg liker resultatet! Siden jeg har brukt et "deep edge" lerret har jeg pyntet kantene med decopage, slik at bildet fungerer bra uten ramme. 

Ekornet NøtteNøtte ble født da jeg prøvde å pønske ut den perfekte gaven til Henning. Jeg kjøpte inn marerialer og satt meg optimistisk i gang med å sy... Men det var jammen ikke lett å lage et ekorn uten mønster for en som aldri syr. Hadde jo tenkt å lage armer og beid og  med da ga jeg opp. Så nøtte ble en enkel figur, men han ble glitt kul da. Og Henning ble glad!

Guess who?


Riktig svar: Henning!

Seeing is believing

Dette er det jeg pusler med om dagen. Jeg tegnet jo alltid før, men det har blitt mer og mer maling og foto de siste årene. Så nå har jeg tatt frem tusjen igjen og prøver å finne min egen strek! Liker godt å tegne med tusj for så å scanne dem og prøve ut forskjellige farger i photoshop. Det hadde egentlig vært digg med et tegnebrett, da hadde jeg sluppet å scanne hele tiden. Må finne ut litt priser og sånn på det...